ld-systems-actieve-floormonitor copy

LD Systems introduceert drie nieuwe actieve floormonitor modellen in een 8″, 10″ en 12″ uitvoering. Opvallend is dat deze monitors allen gebruik maken van coaxiale speakers, eigenlijk de beste manier om een floormonitor op te bouwen.  De spreidingshoek van deze monitors is 75 x 75 graden. Dankzij de coaxiale opbouw maakt het dus niet uit waar je voor de monitor staat, de afstraling is overal gelijk. Je hebt dus voldoende bewegingsvrijheid op het podium!

Geheel volgens traditie hebben deze monitors een superstrak en compact design gekregen waardoor ze op het podium zeer flexibel zijn. De monitors hebben een stralingshoek van 35 graden. Of je nu zanger, zangeres, toetsenist, gitarist, bassist of drummer bent, iedereen zal blij worden als hij met deze monitors aan de slag gaat!

De serie LD Actieve Monitors bestaat uit:

LD MON 81 A G2 Monitor / 80 Watt / 8″ Woofer / 1″ Tweeter

Verkoopprijs; 229,- incl. BTW

LD MON 101 A G2 Monitor / 150 Watt / 10: Woofer / 1″ tweeter

Verkoopprijs: 269,- incl. BTW

LD MON 121 A G2 Monitor / 250 Watt / 12″ Woofer / 1″ tweeter

Verkoopprijs: 369,- incl. BTW

Meer informatie op www.ld-systems.de 

ld-systems-actieve-monitor-zijkant