irig_recorder_android

IK Multimedia lanceert een nieuwe versie van de populaire iRig Recorder voor Android in de Google Play Store.Deze nieuwe versie biedt een makkelijkere manier om de App te bedienen en heeft de gebruiker de mogelijkheid om het inkomende geluid te monitoren zodat ze kunnen horen wat er wordt opgenomen.

iRig Recorder is beschikbaar in twee versies; een GRATIS versie waarmee kan worden opgenomen, afgespeeld en waar opnames mee kunnen worden gedeeld en een FULL versie met professionele edit tools en effecten voor sound processing.

Editten in iRig Recorder

De App heeft een golfvorm-editor waar audiofragmenten via cut, copy en paste kunnen worden bewerkt. Met de App is het ook mogelijk om audio versneld of vertraagd a te spelen zonder de toonhoogte te veranderen.

Meerdere formaat mogelijkheden

Afgeronde opnames kunnen eenvoudig via email, FTP, over Bluetooth, via USB kabels of via Apps geïnstalleerd op het apparaat worden gedeeld. Bestanden kunnen ook worden geëxporteerd als CD-kwaliteit WAV files of als gecompreste .ogg bestanden in bereik van 64 tot 192kbps.

iRig recorder is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store voor Euro 6,99

Meer informatie op www.irigrecorder.com