Bij live-geluid heb je nauwelijks nog kabels nodig. Met het Stealth Wireless-systeem van Alto vervang je de bekabeling van de mixer naar de powered speakers door één zender en twee ontvangers. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe bij het opbouwen en afbreken, en het maakt het complete systeem aanzienlijk minder kwetsbaar. Er kan immers niets of niemand in de kabels verstrikt raken.

StealthWireless_Front_590px

Tegelijkertijd wordt de audiokwaliteit gegarandeerd en er zijn 16 kanalen in de UHF-band beschikbaar. Er kan een afstand van 61 meter worden overbrugd en de squelch is instelbaar om storingen uit te sluiten.

De ingangen van de zender zijn standaard XLR/jack-combo-aansluitingen en de uitgangen van de ontvangers zijn voorzien van XLR’s.

StealthWireless_rear_590px

Alto Stealth Wireless werkt met praktisch elk actief luidsprekersysteem en kan worden uitgebreid met meerdere ontvangers, zodat je een aantal luidsprekersystemen tegelijkertijd kunt aansturen.

Alto is een toonaangevende firma op het gebied live-sound, die zeer concurrerend geprijsde kwaliteitsproducten ontwikkelt en fabriceert.

Meer informatie over de Alto Stealth-producten op de Alto-website.