tascam-us-366-usb-audio-interface

De Tascam US366 is een USB2.0 audio interface met een DSP mixer en een zee aan mogelijkheden. De US366 heeft zes audio ingangen en vier audio uitgangen en werkt met Mac en Windows systemen. De on-board digitale mixer kan worden geschakeld tussenMulti Track en Stereo Mix mode.

De nieuwe HDDA microfoon preamps zorgen voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het audiosignaal. De preamps zijn tevens voorzien van 48 volt phantom power, een jack ingang kan hoog-Ohmig geschakeld worden waardoor er direct een gitaar of basgitaar mee kan worden aangesloten.

Wat direct opvalt is zijn zeer moderne en vooral overzichtelijke design. Alle knoppen zijn duidelijk aan de bovenzijde gesitueerd waardoor je hem zeer eenvoudig kan bedienen. Voeg daaraan de DSP mixer toe en je maakt voor een heel interessante prijs van iedere computer een high-end opnamestudio!

Winkel verkoopprijs: 199,-

Meer informatie op www.tascam.de

tascam-us366-bovenzijde

 

tascam-us366-dsp-mixer