De jarenlange samenwerking met Steve vai krijgt in 2013 een vervolg met twee nieuwe modellen, de Ibanez UV70P en JEM7V7, 7-snarige elektrische gitaren. De UV70P is uitgevoerd in Cosmo Black en heeft groene elementkappen, knoppen en accenten. Voor dit model Zijn op alle posities DiMarzio Blaze elementen gebruikt, zowel de enkelspoels als de dubbelspoels.

Het paradepaardje uit de serie, de Ibanez JEM7V7 heeft een witte body, vergulde hardware en 5-delige Maple/Wenge hals. ook voor dit model gebruikt Ibanez DiMarzio Blaze elementen in alle posities. De toets van de JEM7V7 heeft een Pearl/Abalone ‘Vine’ inleg en ziet er zeer exclusief uit!

Dus snel naar je Ibanez dealer, zodra ze leverbaar zijn, om deze juweeltjes in levende lijve te aanschouwen!

Ibanez UV70P Premium Steve Vai model

Adviesprijs: 1333,- incl. BTW

ibanez-uv70p-steve-vai-elektrische-gitaar

Ibanez JEM7V7 Steve Vai model

Adviesprijs: 3444,- incl. BTW

ibanez-jem-747-steve-vai-elektrische-gitaar