yamaha-live-custom-drumstel-600-nieuw

 

Yamaha Drums introduceert de Live Custom-drumset, de nieuwe generatie van vermaarde Oak Custom-kits. Ontworpen voor het leveren van een robuust geluid dat uitstraalt op het podium, ongeacht hoe hard gitaristen hun versterkerstacks opendraaien. De Live Custom-kit is de enige drumkit dat over 100 procent eiken ketels beschikt. Live Custom is de eerste drumkit van topkwaliteit die afkomstig is uit een gloednieuwe, state-of-the-artfabriek in eigendom van en geëxploiteerd door Yamaha. Zoals bij al haar drumstellen, heeft Yamaha uitgebreid intern onderzoek en ontwikkeling verricht en muzikanten, dealers en consumenten geraadpleegd om dit nieuwe aanbod te ontwikkelen voor de Yamaha drumkitline-up.

Naast het feit dat het geluid uitstekend is, ziet de nieuwe Live Custom-kit er strak uit met zwart vernikkelde hardware en schitterende lakafwerkingen. De snaredrum bevat een nieuw ontworpen ontkoppeling en bodemplaat met een sterker, vloeiender mechaniek. Yamaha neemt elk detail van elke nieuwe kit in beschouwing en bij de Live Custom-kit heeft bijvoorbeeld de pootsteun van de floortom een sterkere verticale bout gekregen en het brugontwerp heeft geen negatieve invloed op de klank. Bovendien neemt de stevige, lichtgewicht buisklembevestiging van de basdrum minder ruimte in dan bij het vorige model.

Meer informatie: Yamaha Benelux