schertler-magnetico-gitaar-element

In aanloop naar de Frankfurt Musik Messe introduceert Schertler, fabrikant van o.a. elementen voor elektrische en akoestische gitaarelementen en gitaarversterkers, de nieuwe Magnetico serie. Deze lijn bestaat uit de A-serie voor gebruik met akoestische gitaren, banjo’s en mandoline en de e-serie modellen voor elektrische gitaren en basgitaren.

Magnetico is een revolutionair nieuw concept op het gebied van magnetische elementen. gebaseerd op een compleet afwijkend concept t.o.v. enkelspoels of dubbelspoels elementen. Magnetico combineert high-end Schertler electronica met actieve meer-spoels technologie.

Het resultaat is een element met een snel en transparant karakter, een zeer vlak frequentieverloop en een rijke klank over het volledige toonbereik van je instrument.

shapeimage_12 shapeimage_11

 

Op Frankfurt wordt als eerste de A-Serie Ag6 voor akoestische gitaar geïntroduceerd  een compact element dat in het klankgat van je gitaar past. Hij is uitgerust met een volumeregelaar en een extra input om een tweede element aan te sluiten. Hierdoor kan het geluid van beide element worden gemixt.

Verkoopprijs: n.n.b.

Meer informatie: www.schertler.com