roland-fp80-digitale-piano

 

Muzikale expressie en inspirerende functies in een compacte, eigentijdse behuizing

De Roland FP-80 is een stijlvolle, maar draagbare Roland-piano, die niets aan het toeval overlaat. Dankzij zijn SuperNATURAL Piano-klankbron en “Ivory Feel”-S-klavier is zijn respons vergelijkbaar met die van een akoestische vleugel. Deze indruk wordt nog versterkt door de Acoustic Projection-technologie, die via meerdere luidsprekers de pianist “onderdompelt” in het geluid. Verder bevat de Roland FP80 een automatische begeleidingsfunctie, die voor een levendige “achtergrond” zorgt, terwijl u aan het soleren bent. De Roland FP-80 is zowel in het zwart als in het wit leverbaar en ziet er op het podium of in de klas net zo blits uit als in de woonkamer.

  • Uitgerust met de superieure SuperNATURAL Piano-klankbron.
  • “Ivory Feel”-S-klavier met drukpunt.
  • Acoustic Projection-technologie en 4 luidsprekers voor een 3D-geluidsweergave.
  • Intelligente begeleidingsfunctie, die via het volledige klavier kan worden aangestuurd.
  • “Chord Pattern”-functie, die voorgeprogrammeerde akkoordenreeksen afspeelt – handig voor improvisaties of het instuderen van nieuwe solo’s.
  • 90 verschillende “Rhythm”-begeleidingen met telkens twee variaties.
  • Microfooningang en kooreffect.
  • Leverbaar in het zwart (Roland FP-80-BK) en het wit (Roland FP-80-WH).
  • Compatibel met het DP-10 pedaal (bijgeleverd) en de RPU-3 pedaaleenheid (3 pedalen, optie).
  • Andere passende stands (optioneel): KSC-76 (voor thuis) en KS-12 (voor live).

roland-fp80-piano-perspectief

 

De bloedmooie FP-80 is de ideale Roland-piano voor muzikanten met een modern interieur, die geen toegevingen willen doen aan de respons of expressiviteit. De SuperNATURAL Piano-technologie zorgt namelijk voor alles wat u van een hoogwaardige akoestische piano verwacht: een accurate en traploze dynamiek, natuurlijk uitstervende noten en een perfecte respons op uw manier van spelen. Het “Ivory Feel”-S-klavier met drukpuntsimulatie vormt de uiterst muzikale schakel tussen uw emoties en de voortgebrachte noten – het ziet er zelfs uit als het klavier van een vleugel en het absorbeert de vochtigheid van uw vingers zoals echt ivoor. Dankzij de Acoustic Projection-technologie en de vier ingebouwde luidsprekers klinkt het instrument bovendien uitgesproken organisch en “ruim” – u hoeft maar uw ogen te sluiten om de indruk te hebben dat u aan een concertvleugel zit. Wellicht vindt u ook de “Piano Designer”-functie leuk, omdat u hiermee, via intuïtieve parameters, aan de sound van uw “vleugel” kunt sleutelen.