Een tijdje geleden hadden we al een foto gezien van de Hanwell van Marshall op de marshallheadphones.com website maar nu is hij er dan echt. De Hanwell is een versterker combo voor je MP3-speler (iPhone of andere mobiele telefoon iPad of andere tablets kunnen natuurlijk ook) helemaal vormgegeven in de klassieke vormgeving van die je kent van de Marshall versterkers.

De Hanwell heeft een houten behuizing, heeft een bekleding van zwart vinyl en heeft mooie analoge knoppen die je kent van de Marshall versterkers voor de power off/on, Volume, Bass en Treble. De Hanwell heeft maar liefst 4 speakers (2 woofers en 2 tweeters) en een totaal muziekvermogen van 200 Watt.

Bij de Hanwell krijg je een aansluitkabel om je MP3 speler op de Hanwell aan te sluiten die lijkt op de (bas)gitaar snoeren die vroeger door muzikanten werden gebruikt bij live optredens. Elke Hanwell is voorzien van een zogenaamde Anniversary Edition Badge waar het productienummer van jouw Limited Edition Hanwell op staat.

Hartstikke leuk apparaat en ik zou graag deze Hanwell willen hebben, er is alleen één probleem en dat is de belachelijke hoge prijs. De Hanwell kost namelijk 800,- euro (+ 50 euro verzendkosten) en dat vind ik gewoon heel erg duur. In het begin dacht ik dat het hier misschien om een buizen combo zou gaan maar aangezien daar nergens op de website melding van wordt gemaakt en er ook nergens koelgaten in de bovenkant te zien zijn denk ik dat we het hier gewoon over een solidstate/transistor versterker hebben. Ondanks hij er echt heel leuk uitziet is 800 euro wel heel veel geld voor een transistor versterker.

Leuk apparaat maar had 199,- euro moeten kosten dan was hij niet aan te slepen geweest, 800 euro is gewoon te veel. Enuh… trouwens voor het geld van een Hanwell kan je 2 Marshall Fridges kopen nou dan zou ik het wel weten.

Prijs: 800,- euro (+ 50 euro verzendkosten)
Website: marshallheadphones.com