Als je het logo hierboven ziet denk je niet: “Dat ziet er gezellig uit ik ga eens even kijken wat dat is dat Pearl Project 108!” en dat is heel jammer want dit is best wel een leuk project wat Pearl heeft verzonnen.

De ‘108’ in de naam Project 108 staat voor het aantal Beats Per Minute en Pearl wil iedereen die en Pearl instrument heeft vragen om een opname te maken van zichzelf waar in je 4 maten drum of percussie ‘Freestyled’ op 108BPM. Zet deze opname op YouTube en stuur via de pearlproject108.com website de link naar Pearl en dan is er de mogelijkheid dat je de hoofdrol in de video van dit Project 108 komt te spelen samen met Pearl artiesten als Todd Sucherman,Terence Higgins, Scott Johnson en Omar Hakim. Alle informatie kan je vinden op de website pearlproject108.com.

Ga je meedoen laat dat ons even weten op redactie@musicgear.nl, dan zetten we jouw video onder dit artikel.