Soms lees je wel eens een bio van een of andere TV Oranje ster waarin verteld wordt dat hij op het podium heeft gestaan met Jan Smit, Frans Bauer en/of René Froger. Meestal houdt dit in dat er ergens een piratenfeest was en dat die artiest dan om half 9 moest optreden terwijl de eerder genoemde grote artiesten een paar uur later het podium pas betraden.

Hoe anders is het Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp in het MGM Grand Hotel in Las Vegas waar je echt met je grote helden op het podium kan staan en ze je ook nog eens de fijne kneepjes van het vak leren. Altijd al een keertje op het podium willen staan met Rodger Daltry van The Who, Dave Navarro van de Peppers en Jane’s Addiction, Alice Cooper of Sammy Hagar? Tijdens het Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp kan het allemaal!

Het enige wat je mee moet nemen is een flinke zak met geld. 3 Dagen jammen met Roger Daltrey en Dave Navarro kost maar liefst $ 7.999,- maar wil je 5 dagen met alles er op en er aan dan betaal je zelfs maar liefst $ 12.499,- maar wie van je vrienden kan zeggen dat ze hebben gespeeld met Alice Cooper of Dave Navaro.

Wil je je vrouw/vriendin/groupie meenemen dan kan dat natuurlijk ook en dat kost 599,- euro per persoon voor 3 dagen en $ 799,- voor 5 dagen en voor $ 49,95 kan je een professioneel opgenomen DVD kopen van je optreden wat wil je nog meer?

In het verleden hebben al vele grote artiesten meegedaan met het Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tommy Lee, Steven Tyler, Bill Wyman, Steve Vai, Slash en Gene Simmons? Allemaal hebben ze met gewonen stervelingen als jij en ik op het podium gestaan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijkdan op de website rockcamp.com en druk op Register Now en vul (net als ik heb gedaan) gewoon allemaal fake naam en adres gegevens in en bekijk alle informatie. We hebben voor de volledigheid helemaal onderaan dit artikel het complete programma van het Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp met Roger Daltrey en Dave Navarro gezet.

Prijs: Vanaf $7,999.00 (exclusief vlucht naar Las Vegas)
Website: rockcamp.com


Beschrijving van de 3 verschillende Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp pakketten:

5 Day Camp Admission and hotel accommodations – Get placed a band with a rock star counselor , meet and jam with Roger Datlrey (the Who) and Dave Navarro (Jane’s Addiction) and 10 other rock stars, 10 hour recording session in professional studio, perform live in Las Vegas, opening night cocktail party with Rock Stars , A DVD of the final concert , breakfast and lunches provided, daily classes and Jam sessions and rock camp swag bag.

$9,999.00
5 Day Camp Admission and hotel accommodations – Get placed a band with a rock star counselor , meet and jam with Roger Datlrey (the Who) and Dave Navarro (Jane’s Addiction) and 10 other rock stars, perform live in Las Vegas, opening night cocktail party with Rock Stars , A DVD of the final concert , breakfast and lunches provided , daily classes and Jam sessions and rock camp swag bag.

Rockstar Roger Daltrey and Dave Navarro Fantasy Package (3 Day Camp) $7,999.00
3 Day Camp Admission and hotel accommodations – Get placed a band with a rock star counselor , meet and jam with Roger Daltrey and Dave Navarro and 10 other rock stars, perform live in Las Vegas, opening night cocktail party with Rock Stars , A DVD of the final concert , breakfast and lunches provided , daily classes and Jam sessions and rock camp swag bag.