Het is niet de eerste keer dat Mesa/Boogie effecten pedalen maakt, denk maar aan de V-Twin en de V-1 Bottle Rocket maar onlangs presenteerde Mesa/Boogie hun nieuwe reeks ‘Drive Pedals’. Deze serie bestaat uit 4 pedalen met de naam (v.l.n.r.) Tone-Burst (rood), Grind Slammer (groen), Flux-Drive (blauw) en de Throttle Box (zwart).

Deze nieuwe Mesa/Boogie pedalen hebben allemaal zo hun eigen functie: de Tone Burst is een Boost/Overdrive, de Grind Slammer is een Overdrive, de Flux-Drive is een Overdrive+ en de Throttle Box is een Distortion.

Wil je meer over de pedalen weten dan moet je even op de linkjes klikken in de namen hierboven. Die verwijzen namelijk naar de zeer uitgebreide productpagina’s op de Mesa/Boogie website met zelfs meerdere filmpjes van elke pedaal.

Mesa/Boogie maakt al jaren versterkers die bovenaan het verlanglijstje staan van vele gitaristen maar zo’n hoge prijs hebben dat ze vooraltijd wel op het verlanglijstje blijven staan. Met deze pedalen kan je voor weinig geld toch een beetje het Mesa/Boogie geluid in huis halen.

Prijs:
Mesa/Boogie Tone Burst $ 179,- (± 140,- euro)
Mesa/Boogie Grid Slammer $ 179,- (± 140,- euro)
Mesa/Boogie Flux-Drive $ 179,- (± 140,- euro)
Mesa/Boogie Throttle Box $ 199,- (± 155,- euro)    Nederlandse officiële prijzen zijn nog niet bekend ****
Website: mesaboogie.com/pedals