Heb je een heleboel gitaren maar weinig ruimte dan zou deze Carousel Deluxe Multi-Guitar Stand van GuitarStorage.com wel eens een hele goede oplossing voor je kunnen zijn. In deze Carousel kan je 6 gitaren kwijt en door de 2de verdieping er bij te kopen krijg nog een keer plek voor 6 gitaren. Dus op een hele kleine oppervlakte kan je 12 gitaren kwijt zonder te hoeven boren en schroeven in je muren.

Onwijs leuk product helaas is de prijs ook onwijs. De onderste verdieping kost namelijk al $ 549,- (± 430,- euro) en de 2de verdieping kost  $ 499,- (± 388,- euro). Koop je de hele set in één keer dan betaal je maar (…) $ 1009,- (±750,- euro) en dat vinden wij wel heel veel geld voor een paar in een vorm gezaagde plankjes hout.

Er moet toch wel een timmerfabriek ergens in Nederland zijn die dit soort gitaar standaards kan maken voor de helft van de prijs. Zo goed gaat het ook niet in die branche. Weet je iemand of wil je het zelf doen dan horen we het graag en zullen we je alle ruimte geven om je product te promoten via MusicGear.nl.

Website: guitarstorage.com/multi-guitar-stands