Dit is de Pioneer New DJM-2000 Nexus en dat is de opvolger van de DJM-2000. De toevoeging Nexus houdt in dat de mixer nu perfect aansluit op de CDJ-2000Nexus en een berg functies heeft die je nu nog meer mogelijkheden geeft met het hele systeem.

De meeste hardware veranderingen zie je niet snel want die hebben onder de motorkap plaats gevonden (o.a. verbeterde DAC’s, DJM-900nexus Faders) en zijn vooral zichtbaar aan de nieuwe en verbeterde functies van het centrale display. De side chainer is verbetert met de nieuwe Beat Slicer kun je goed gebruik maken van de sampler.

De Sync Master zorgt ervoor dat alle aangesloten deck in sync blijven en je je geen zorgen hoeft te maken over het afwisselen van de Master bij gebruik van de faders.

Ben je gewend om met de DJM-2000 te werken dan kan je meteen aan de slag met de DJM-2000 Nexus want op een paar subtiele aanpassingen na verschilt de DJM-2000 Nexus niet van de DJM-2000.

Heb je nou pas een DJM-2000 aangeschaft dan hoef je niet compleet te gaan zitten balen dat je niet even hebt gewacht tot de Nexus uitkwam want binnenkort komt er een Firmware update aan waardoor je een aantal van de nieuwe functies van de DJM-2000Nexus ook beschikbaar zal worden voor de DJM-2000.

Prijs: 2299,- euro
Website: pioneer.eu/DJM-2000