Moog Music heeft een van een aantal van hun beroemde instrumenten en effecten modules een witte versie op de markt gebracht. Normaal hebben de instrumenten en effecten een zwart bedieningspaneel en houtkleurige zijpanelen maar nu zijn deze apparaten verkrijgbaar in een compleet witte versie.

Van de analoge synthesizers hebben de Slim Phatty, Minimoog Voyager XL, en de Minimoog Voyager een witte uitvoering gekregen. De complete lijn van Moogerfooger Analog Effect Modules (dus de MF-104M ANALOG DELAY, MF-108M CLUSTER FLUX, MF-101 LOWPASS FILTER, MF-102 RING MODULATOR, MF-103 12-STAGE PHASER, MF-105M MIDI MURF en de MF-107 FREQBOX) zijn nu ook in het wit verkrijgbaar.

Slim Phatty
Buiten de witte kleur heeft de witte versie van de Slim Phatty ook nog eens 100 artist-designed presets aan boord. Deze 100 presets zijn o.a. gemaakt door  Phil Hartnoll en Paul Hartnoll van de band Orbital, Producer Chad Hugo van N.E.R.D. en The Neptunes en DJ/Sound Designer Dom Kane. De Slim Phatty’s optionele houten zijkanten, en optionele rack ears zijn nu ook beschikbaar in het wit.

Minimoog Voyager en Minimoog Voyager XL
Buiten de witte kleur heeft de witte versie van de Minimoog Voyager en Minimoog Voyager XL nog iets extra’s. Het pitch en mod wheel van Minimoog Voyager XL is nu ook wit en heeft achtergrond verlichting en deze versie van het pitch en mod wheel kon je tot nu toe alleen vinden op de Minimoog Voyager.

Deze wiite versies van deze Moog instrumenten en effect apparaten zijn vanaf nu voor een beperkte zijn verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Website: moogmusic.com