Ik heb voor het schrijven van dit artikel een paar minuten zitten wikken en wegen of ik zou beginnen met een leuke flauwe grap over hoe je bass drum er uitziet na het installeren van de Drumport maar ik heb besloten dit toch maar niet te doen…

De Drumport maakt een basswoofer van je bassdrum het enige dat je hoeft te doen is het voorvel van je bassdrum los te maken en de drumport op de plek van het normale vel te installeren.

Als je de Drumport hebt geïnstalleerd zul je merken dat je bassdrum ineens een enorme boost krijgt m.b.t. projectie, volume en punch. Mocht je dus als drummer op zoek zijn naar wat extra laag dan weet je dus nu hoe je dat kan bereiken.

De Drumport is er op dit moment verkrijgbaar in de maten 20 en 22 inch en in 5 verschillende kleuren namelijk zwart, wit, carbon, zilver en clear/doorzichtig.

Als je nou denkt: “Dat zal toch niet zo veel uitmaken die DrumPort?” dan moet je even naar de YouTube video hieronder kijken. Daar laten ze het verschil horen van Bassdrums met en zonder de Drumport.

Prijs: vanaf 49,- euro
Website: drumport.co.uk en r3music.nl/drumport