In mijn eindeloze speurtochten over het internet kwam ik gisteren een link tegen naar de website van incredibox.com. In het artikel dat er bij stond werd verteld dat van incredibox nu versie 2 uit was gekomen maar ik had nog nooit van incredibox gehoord dus had ook versie 1 nooit geprobeerd.

Mocht je nou even een uurtje, een paar uurtjes, een ochtend of middag of hele dagen niets te doen hebben dan kan je nu heerlijk je tijd verdoen door met incredibox aan de slag te gaan. Wat een leuke website/app is dit zeg. Met een paar muisklikken kan je namelijk een heel acapellakoor precies laten doen wat jij wilt.

Om het even helemaal van elke magie te ontdoen, incredibox bestaat uit 20 samples die je met 7 stuks tegelijkertijd kan aanzetten. Je doet dit door één van de icoontjes die onder de mannetjes staan en je hierboven op de foto kan zien op een mannetje te slepen en los te laten. Dit mannetje gaat dan die taak uitvoeren. Dan voeg je nog een mannetje toe en nog één net zo lang tot je je eigen acapellakoortje heb samengesteld.

Als je een nieuw mannetje krijgt dan is hij helemaal bloot maar als je een icoontje op hem dropt dan krijgt hij kleding die bij zijn taak in het koor hoort. Ook erg grappig is dat de ogen van het blote mannetje de icoontjes volgen als je die aan het slepen bent.

Ben je klaar met je composite dan kan je deze opslaan, mailen en hopen dat hij wordt gekozen in de Top 50

Prijs: Helemaal gratis en voor niets!
Website: incredibox.com