De M-200i is een onderdeel van de Roland V-Mixer familie en dan weet je dat dat betekent dat je te maken hebt met een mixer met geweldige geluidskwaliteit, eenvoudige bediening en veel uitbreidingsmogelijkheden in een compacte behuizing.

De Roland M-200i heeft 24 analoge ingangen, 12 analoge uitgangen en stereo digitale uitgang (AES/EBU) die allemaal zijn ingebouwd in de mixer zelf (klik op de bovenstaande afbeelding om deze te vergroten).

Met de ingebouwde REAC poort is het zeer makkelijk om het aantal in- en uitgangen te vermeerderen door op de REAC poort een Roland Digital Snake head aan te sluiten. Ook kan je de setup zeer makkelijk nog verder uitbreiden met andere apparaten uit de REAC familie zoals Personal Mixers en/of Multi-channel recorder/Player-technologie. zelf is de M-200i voorzien van een volledig spec’d 32 kanalen plus Main LR, 8 AUX, 4 Matrix uitgangen, samen met 8 DCA groepen.

De M200i heeft vier multi-effect processors en vier 31-band graphic EQ units die nodig zijn voor elke professionele live sound productie. Andere functies van de M200i zijn WAV recording/playback via een USB memory, het feit dat de M200i te bedienen is met een Mac of PC en DAW recording.

Als je bij dit alles ook nog eens de krachtige en zeer uitgebreide mogelijkheid tot bedienen van de M200i met een iPad op telt dan weet je dat je hier te maken hebt met een Mixer die zich duidelijk onderscheidt t.o.v. andere live consoles.

Features:
– 32-kanaals digitale mixer (regelbaar met of zonder iPad)
– 17 gemotoriseerde faders, speciale knoppen en knoppen voor de belangrijkste functies
– 24  ingangen en 14 uitgangen aanboord – uitbreidbaar tot 64 x 54
– Volledig uitgerust, uitgebreide iPad controle voor alle belangrijke functies
– Draadloze en bedrade iPad controle (twee op hetzelfde moment)
– Eenvoudig uit te breiden tot persoonlijke mengen en multi-kanaals weergave / opname bevatten

Prijs: Was op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend. Verkrijgbaar vanaf januari 2013
Website: rolandsystemsgroup.com/M200i