Steinberg heeft aangekondigd dat Cubase 7 vanaf 5 december 2012 verkrijgbaar zal zijn. Met meer muzikale functies dan ooit, biedt Cubase 7 een ongeëvenaarde creatieve productie-ervaring. Het MixConsole/Mengpaneel is totaal gereviseerd, een nieuwe Chord Track & Chord Assistance functie, VariAudio, meer instrumenten en een serie van verbeteringen maken Cubase 7 slimmer en sneller in elk opzicht.

De MixConsole is helemaal van de grond af aan opnieuw opgebouwd en is niet alleen heel gebruiksvriendelijk en heeft een schitterende  look and feel, maar klinkt ook beter dan alles ooit tevoren.

Enkele van de features van de MixConsole zijn full-screen mode, totale schaalbaarheid en snelle toegang tot de parameters die je het meest nodig hebt past de MixConsole zich naadloos aan op notebookschermen en grote displays.

Met zijn uiterst flexibel kanaal lay-out, 12 dB boost en dedicated processing power per kanaal, een uitzonderlijk gevoel aan de controles en uitgebreide online en offline automatisering tools, geeft de MixConsole geeft standvastige audiokwaliteit en flexibele routing.

Er zijn zo veel nieuwe dingen te vertellen dat als je alle nieuwe features van Cubase 7 wilt weten je gewoon even de website van steinberg.net moet gaan bekijken waar alle nieuwe features stuk voor stuk worden behandeld.
Prijs: 599,- euro Cubase 7 en 299,- euro Cubase Artist 7
Wesbite: steinberg.net