Samson heeft een nieuwe serie 2-Weg Actieve Studio Reference Monitoren aangekondigd namelijk de Resolv SE serie.

De Resolv SE serie bestaat uit 3 modellen namelijk de Resolve SE8, Resolve SE6 en Resolve SE5. De Resolv SE serie is eigenlijk een herontwerp van de Resolv A-Series monitor en heeft nu een nog accuratere geluidsreproductie en een nieuwe vormgeving gekregen.

De Resolve SE8 heeft een vermogen van 100 Watt en een 8-inch woven carbon fiber woofer, de Resolve SE6 heeft een vermogen van 100 Watt en een 6-inch woven carbon fiber woofer en de Resolve SE5 heeft een vermogen van 80 Watt en een 5-inch woven carbon fiber woofer. Alle modelen hebben een 1.25-inch soft dome tweeter voor de weergave van hoge tonen.

Alle monitors uit de Resolv SE Serie hebben een 4 standen knop voor het regelen van de z.g.n. high frequency lift waarmee de monitors te optimaliseren zijn voor verschillende mix omgevingen

De monitors uit de Resolv SE Serie zijn AV shielded zodat ze zonder problemen gebruikt kunnen worden in de buurt van computers.

Prijs:
Samson Resolv SE5: 203,- euro
Samson Resolv SE6: 241,- euro
Samson Resolv SE8: 280,- euro

Website: samsontech.com/studio-monitors/resolv