Dunlop heeft nauw samengewerkt met prog-rock legende John Petrucci van Dream Theater om samen de  John Petrucci Jazz III plectrum te ontwikkelen.

De  John Petrucci Jazz III plectrum is exact gemaakt naar de specificaties die door Petrucci waren opgegeven en is gemaakt van Ultex en heeft een JP logo dat extra grip geeft en heeft een gepolijste tip voor ultieme controle en articulatie.

“Deze plectrum is een essentieel instrument voor het bereiken van de ultieme toon en een grotere mate van snelheid en nauwkeurigheid in mijn spel,” zegt John Petrucci. “Alles, van het materiaal tot de vorm, van de contouren tot aan de schuine kanten, van de dikte tot aan de grip we hebben overal over na gedacht. Voor we tot het eindresultaat kwamen zijn er meerdere prototypes gemaakt. Ik ben zeer blij dat mijn droom van het ultieme plectrum is gerealiseerd en ik hoop dat andere spelers ‘m proberen en er net zo veel plezier aan beleven als ik”.

Prijs: £ 6,95 per 6 stuks (± 9,- euro)
Website: jimdunlop.com/john-petrucci-jazz-iii