Nergens heel duidelijk aangekondigd maar ineens aanwezig in de Apple Store, deze Fender Squier USB Stratocaster Gitaar. Deze Fender Stratocaster heeft een ingebouwde audio-interface waar mee je de gitaar rechtstreeks kan aansluiten op je Mac, Windows computer en natuurlijk elk iOS apparaat (iPad, iPhone, iPod Touch). Je kan dus het geluid van deze gitaar opnemen in Garageband of andere muziekprogramma’s op je iPad, iPhone of iPod Touch.

 
De gitaar heeft ook een normale aansluiting voor een gitaarsnoer maar ook hoofdtelefoonversterker met een volume regelaar en een aansluiting voor een hoofdtelefoon dus kan je ook zonder amp, computer of iOS apparaat naar je eigen gitaargeluid luisteren.

De gitaar wordt geleverd met een kabel met aan de ene kant een mini USB aansluiting en aan de andere kant een normale USB aansluiting en een kabel met aan de ene kant een mini USB aansluiting en aan de andere kant een 30-pins iOS-kabel.

Ik zet ‘m alvast op mijn verlanglijstje voor de Sint of Kerstman…

Prijs: 209,95 euro
Website: store.apple.com/squier-van-fender-usb-stratocaster-gitaar