Vanaf nu kunnen gitaristen met de nieuwe V-Guitar pedalen de voordelen van Roland’s GK processing (de krachtige technologie achter de GR-55 Guitar Synthesizer en het VG-99 V-Guitar system) ervaren vanaf hun eigen pedalboard.

GR-D: V-Guitar Distortion
De GR-D V-Guitar Distortion biedt unieke distortion en synth tones doordat hij het geluid van elke snaar apart individueel verwerkt, waardoor de je als gitarist een scala aan nieuwe en vette sounds kan toevoegen aan je pedalboard. De pedaal zit in een behuizing in het populaire Twin Pedal-formaat en is voorzien van aansluitingen voor eenvoudige integratie met versterkers, stompboxes, multi-effecten en andere V-Guitar-apparaten.

GR-S: V-Guitar Space
Ook de GR-S verwerkt individueel elke snaar apart waardoor je een heleboel nieuwe sounds tot je beschikking krijgt. Zo krijg je o.a. de effecten Crystal, Rich Modulation, Slow Pad en de multi-string emulatie van Brilliant Clean. De pedaal zit in een behuizing in het populaire Twin Pedal-formaat en is voorzien van aansluitingen voor eenvoudige integratie met versterkers, stompboxes, multi-effecten en andere V-Guitar-apparaten.

Beide pedalen kunnen unieke sounds produceren die alleen kunnen worden gemaakt d.m.v. GK processing.

Kijk even op de webpagina’s van beide producten of naar de twee onderstaande filmpjes om meer te weten te komen over de Roland GR-D en GR-S V-Guitar Synths.

Prijs:
Roland GR-D V-Guitar Synth: 299,- euro
Roland GR-S V-Guitar Synth: 299,- euro

Website:
Roland GR-D V-Guitar Synth: rolandce.com/guitar-synths/gr-d
Roland GR-S V-Guitar Synth: rolandce.com/guitar-synths/gr-s