Mocht je nou in onlangs ergens in de Quote 500 hebben gestaan en op zoek zijn naar een beetje bijzondere analoge synth dan moet je even op de website van moogmusic.com gaan kijken. Op deze website kan je namelijk de 24 karaats gouden 10th Anniversary Minimoog Voyager bestellen voor maar liefst $ 15.000,-

De mensen van Moog wilde het 10 jarig bestaan van de Minimoog Voyager niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben daarom 31 van deze bijzondere 10th Anniversary Minimoog Voyagers gemaakt. 30 Exemplaren kunnen worden gekocht en 1 exemplaar van de 10th Anniversary Minimoog Voyager kan worden gewonnen. De details van die prijsvraag schijnen rond 16 november bekend te worden gemaakt.

De 10th Anniversary Minimoog Voyager heeft een 24 karaats gouden display, de houten behuizing is gespoten in zwart piano lak, heeft een Japanse Awabi Pearl Inlay, een gepersonaliseerd 24 karaats gouden naamplaatje, het Moog logo wordt paars (indigo) verlicht, Indigo LED’s met Tricolor LFO Rate LED, doorzichtige knoppen, alleen maar zwarte schakelaars en een custom made houten kist om de 10th Anniversary Minimoog Voyager in te vervoeren (naar je kluis om ‘m daar nooit meer uit te halen…).

Ik begrijp je wilt meer foto’s zien, nou dat kan op de website van moogmusic.com en bekijk even het onderstaande filmpje want daar kan je precies zien hoe de  10th Anniversary Minimoog Voyager gemaakt werd.

Heb je nou in de afgelopen jaren een ‘gewone’ Minimoog Voyager gekocht (dus niet deze fijne bling bling versie) ga dan even naar de website van moogmusic.com om je Minimoog Voyager te registreren want dan stuurt Moog je een cadeau  om samen met jou het 10 jarig bestaan van de Minimoog Voyager te vieren.

Prijs: $ 15.000,- (Amerikaanse adviesprijs) ± 11.650,- euro
Website: moogmusic.com