Laatst was ik op een 2de hands markt van muziekinstrumenten en daar kocht iemand een elektrisch drumstel. Hij wilde het apparaat zo snel mogelijk in zijn auto krijgen en wegracen omdat hij dacht dat de verkoper een fout had gemaakt met de prijs en hij bang was dat zijn, overigens zeer chagrijnige, vriendin een stokje voor de aankoop zou steken. Tijdens het in elkaar vouwen van het apparaat bewoog hij de onderdelen met kracht alle kanten op zonder eerst de stekkertjes los te maken dus waarschijnlijk deden de helft van de toms en bekkens het niet meer. Misschien had deze man beter even door kunnen sparen voor de Roland TD-4KP Portable V-Drums.

Zoals je hierboven kunt zien is het opruimen en neerzetten van de Roland TD-4KP Portable V-Drums een fluitje van een cent. Als je wilt weten hoe je de TD-4KP opruimt bekijk dan de bovenstaande afbeelding van links naar rechts en voor het opzetten bekijk je de afbeelding van rechts naar links…

Zoals je kunt zien heeft de TD-4KP een Hit-Hat met pedaal, 2 cymbalen, een snare drum, een basdrum pedaal en 3 toms. De geluiden komen uit de nieuwe TD-4 Percussion Sound Module die vol zit met drumsounds, Coach en Quick Record/Play functies en meer.

De Roland TD-4KP Portable V-Drums is zo klein dat je zelfs een speciale tas (CB-TDP) kan kopen waarin je ‘m kan vervoeren.

Prijs: 709,- euro
Website: rolandus.com/TD-4KP