De Fender Telecaster heeft de afgelopen 60 jaar vele verschillende uitvoeringen gekend maar deze Limited Edition Fender Telecaster Thinline Super Deluxe is toch wel een van de meest mooie versies ooit.

De Telecaster Thinline Super Deluxe is verkrijgbaar in het zwart en het ‘Olympic White’ en heeft een resonerende semi-hollow mahonie body met dubbele binding en een enkele F-hole. Ook is de kop van de hals uitgevoerd in dezelfde kleur als de body en heeft hij een rozenhouten fingerboard met pearloid block inlays. De Thinline Super Deluxe heeft een Fideli’Tron humbucking pickup in de brug en hals positie.

Andere bijzondere eigenschappen van de Telecaster Thinline Super Deluxe zijn de C-shaped esdoorn hals met een bone topkam, 21 brede vintage-style frets, 3-way switch met ‘top hat’ knop, single-ply slagplaat (goud op Olympic White model; zilver op zwart model), gouden (Olympic White model) en chrome (zwart model) hardware, vintage-style Stratocaster hard-tail brug en nog veel meer.

Prijs: Was bij het schrijven van dit artikel nog niet bekend
Website: fender.com/telecaster-thinline-super-deluxe