Traktor Kontrol Z2 is NI’s meest innovatieve DJ Controller in de behuizing van een professionele 2+2 kanaals dj-mixer. Hij is stevig, overzichtelijk en ziet er ‘funky’ uit. Er is eigenlijk geen betere en intuïtievere manier te bedenken om je vinyl platenspelers te integreren met digitale audio en effecten.

Traktor Kontrol Z2 is vanaf de basis opnieuw ontworpen. Van de muisstille voeding tot de 24-bit soundcard, Cirrus logic convertors en professionele CLR uitgangen, niets is aan het toeval over gelaten. Traktor control Z2 is gemaakt voor het serieuze werk!

In de doos vind je een volledige versie van Traktor Scratch Pro2 met Remix Deck technologie. Spin je tracks alsof je leen met vinyl aan het draaien bent met de meegeleverde Traktor Scratch tydcode vinylplaten en cd’s.

De nieuwe Macro-FX combineert meerdere Traktor effecten onder 1 knop. Voeg meer dan 30 club-goedgekeurde effecten toe aan je effecten arsenaal en je bent klaar om je set naar het volgende niveau te liften.

Verkoopprijs: 799,- euro
Website: native-instruments.com/traktor-kontrol-z2