Met de Mossy Oak MO-T1 gitaar van Indy Custom Guitars kan je nooit in je tuin spelen want zet je’ m even weg om even wat te drinken of naar het toilet te gaan dan vind je ‘m pas in de herfst terug…

Mossy Oak is een bedrijf uit West Point, Mississippi, USA (met de geweldige slogan It’s Not A Passion. It’s An Obsession) dat gespecialiseerd is in het maken van camouflage kleding voor jagers. En dan moet je niet denken aan een bruine broek met een paar vlekken maar kleding waar je totaal in de achtergrond verdwijnt. Op de website van Mossy Oak staan een paar geweldige foto’s van mensen met camouflage kleding die totaal verdwijnen in de achtergrond, kijk maar eens hier, hier en hier.

Waarschijnlijk was er zo enorme vraag naar een camouflage gitaar voor jagers (die zitten natuurlijk ook uren helemaal alleen in de natuur te wachten en te pletter te vervelen tot er weer een keer een hert te voorschijn komt dat ze kunnen neerknallen) dat Mossy Oak een samenwerking is aangegaan met Indy Custom Guitars en dat resulteerde in bovenstaande Mossy Oak MO-T1 gitaar.

De gitaar heeft een body van Elzenhout, een esdoorn hals, een fretboard gemaakt van rozenhout ingelegd met Pearl Dot markers. De Mossy Oak MO-T1 heeft een T-Style bridge, zwarte hardware, 2 single coil pickups, een 3-way switch en een doorzichtige pickguard. De gitaar wordt geleverd met een zwarte gitaarband en een case.

Oh ja, als je toch ook even aan het kijken bent op die website check dan ook even de camouflage galajurken en de camouflage dekbedovertrekken (ja je leest het goed CAMOUFLAGE GALAJURKEN en CAMOUFLAGE DEKBEDOVERTREKKEN!!!)

Prijs: $ 449,95 (= ± 346,- euro)
Website: shop-shs.com