G&L USA Guitars heeft een prachige nieuwe lijn gitaren en bassen uitgebracht onder de naam The Black Ice Collection. De gitaren uit The Black Ice Collection kun je op de afbeelding hierboven zien en dat zijn (van boven naar beneden): de Black Ice ASAT Classic Bluesboy, de Black Ice ASAT Deluxe II en de Black Ice Legacy Deluxe.


De basses uit The Black Ice Collection van G&L USA Guitars zijn (van boven naar beneden): Black Ice M-2000 en de Black Ice M-2500.

Alles (bas)gitaren zijn voorzien van de z.g.n. Nearly Naked (NENA) Black Ice finish, een manier van aanbrengen van verf die wel dekt maar ook duidelijk de  groeven in het hout laat zien.

Om alles specs van de gitaren en basgitaren te zien, even op de linkjes in de namen van de gitaren en bassen klikken. Zoals bij alle artikelen bijna geldt, ook hier worden de afbeelding 200% groter als je er op klikt.

Prijs:
Black Ice ASAT Classic Bluesboy
  $1.650,-
Black Ice ASAT Deluxe II  $1.800,-
Black Ice Legacy Deluxe  $1.650,-
M- 2000 Bass $1.900,-
M- 2500 Bass $2.050,-

Website: glguitars.com/BlackIce_Collection