Ben je op zoek naar een nieuwe portable piano, kijk dan eens naar deze nieuwe Yamaha P35 digitale piano. Voor slechts 449,- euro koop je een lichtgewicht piano met een gewogen klavier en een pianosound die klinkt zoals het hoort.

De Yamaha P35 blinkt niet uit door een groot arsenaal knoppen. De bediening hebben ze super eenvoudig gelaten. een combinatie van een functieknop en de toetsen van het klavier zorgen ervoor dat je alle klanken kunt oproepen. Naast een extra ‘Grand piano’ knop en een volumeregelaar houdt het eigenlijk al op. Maar goed, het gaat ook om de pianoklank, en die is fenomenaal.

De gevoeligheid van het klavier van de Yamaha P35 kan worden aangepast zodat iedere pianist er mee overweg kan. Er kan een hoofdtelefoon worden aangesloten maar Yamaha heeft natuurlijk gezorgd voor een ingebouwd speakersysteem. De Yamaha P35 wordt geleverd als portable/stagepiano, mocht je hem liever in je kamer laten staan dan is er een optioneel L85 onderstel leverbaar waarmee je hem omtovert tot een heuse homepiano.

Prijs: 449,- euro
Website: yamaha.com/p-35