Oktober Guitars uit de plaats Elkridge, Maryland, USA staat bekend om hun gitaren die er nogal erg metal-achtig uitzien. Ook hun nieuwste gitaar The Prophet, zou in elke metal band ter wereld op zijn plaats zijn. The Prophet is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk in het wit (dan heet hij The Prophet) en in het zwart (en dan heet hij The False Prophet). Beide modellen zijn gebouwd om een lekker agressief geluid mee te maken.

De Prophet gitaren hebben een mahonie houten body en hals en heeft een ‘string through body’ d.m.v. een Tom style brug. Ook heeft de Prophet van Oktober Guitars een ebbenhouten fretboard, 24 frets, Oktober Blockhead pickups en wordt hij geleverd in een speciaal voor deze gitaar gemaakte shell case.

The Prophet (wit) en The False Prophet (zwart) zijn beide rechtstreeks via het internet te bestellen bij Oktober Guitars.

Prijs: $ 579,99 (526,- euro inclusief verzendkosten uit de USA)
Website: oktoberguitars.com/Prophet