Ter ere van het 50 jarig bestaan van Marshall heeft de hoofdtelefoonafdeling van Marshall de ‘The Major 50 FX’ hoofdtelefoon ontwikkeld.

‘The Major 50 FX’ Hoofdtelefoon heeft een paar leuke extra’s die je op een normale hoofdtelefoon van Marshall niet vindt. Zo heeft hij twee goudkleurige plaatjes waar aan de ene kant ’50 Years’ staat en aan de andere kant ‘Of Loud’ en staat de tekst ‘EST. 1962 London – England’ aan de binnenkant van de hoofdband.

Ook heeft ‘The Major 50 FX’ Hoofdtelefoon een schakelaartje op het snoer dat dezelfde functies kan uitvoeren als het schakelaartje op het draadje van je Apple hoofdtelefoon. Hierdoor kun je dus het volume regelen, switchen tussen de nummers en zit hier ook een microfoon in zodat je telefoongesprek kan voeren met deze hoofdtelefoon op.

Check hieronder ook even de Marshall Hanwell een 200 Watt (!) versterker voor je iPhone/iPod/iPad/MP3 speler (met 2 x 6 inch woofers en 2 tweeters, met een afmeting van 435 x 193 x 297mm en een gewicht van 10,5 kg) die binnenkort ook uitkomt in de 50th Anniversary lijn van Marshall Headphones.

Prijs: 150,- euro
Website: marshallheadphones.com/major-50-fx