ESI UDJ6  is een professionele 24-bit USB audio interface met 6 totaal onafhankelijke outputs.

Twee stereo output (kanaal 3 t/m 6) zijn voorzien van RCA (tulp) aansluitingen en zitten aan de ene kant van de ESI UDJ6. Aan de andere kant zit is een hoofdtelefoon aansluiting (kanaal 1+2) en de USB aansluiting waarmee je de ESI UDJ6 aan je computer kan aansluiten.

Elk output kanaal kan apart worden aangestuurd met elke moderne DJ software voor Mac OSX of Windows. Dit komt omdat de ESI UDJ6 is voorzien van een ASIO 2.0 drivers voor Windows XP / Vista / 7 (32-bit en 64-bit) en volledige CoreAudio support voor Mac OS X.

Hierdoor is de ESI UDJ6 USB Audio Interface perfect voor DJ’s die veel onderweg zijn en overal aan de slag willen kunnen met hun laptops. De ESI UDJ6 werkt natuurlijk ook in combinatie met een desktop computer en alle veel gebruikte professionele audio software.

Bij de ESI UDJ6 krijg je ook een lencentie voor Deckadance LE van Image Line Software, krachtige DJ software gemaakt door DJ’s voor DJ’s. De ESI UDJ6 ligt nu in de winkels.

Prijs: 119,- euro
Website: esi-audio.com/udj6