Zoals je op de nieuwspagina van Sandberg-guitars.com kan zien zijn er in september 5 nieuwe basgitaren en 1 nieuwe gitaar aangekondigd. Twee buitenlandse website maken nu er melding van dat de Electra TT 4 String (zie hierboven op de foto) is uitgebracht en dus meld ik het ook maar even op MusicGear.nl.

Persoonlijk vind ik de Sandberg Electra VS 4-string, de California TSBSCalifornia MarloweDK en de Basic 4-string in rough stained red matt finish ook heel erg mooi maar laten we het maar bij de Electra TT 4-string houden.

De Sandberg Electra TT 4-string is de nieuwste bas in de Electra serie van Sandberg. De Electra TT heeft een klassieke vormgeving met twee single coil pickups en een tobacco sunburst matte finish.

Net als bij de eerder genoemde Electra VS 4-string bas heeft de Electra TT een basewood body, een Canadian hard rock esdoorn hals en een rozenhouten fingerboard. De bas heeft actieve/passieve electronika aan boord met een gecombineerde bass/treble knop.

Prijs: $ 995,- (Amerikaanse adviesprijs) Nederlandse prijs is nog niet bekend****
Website: sandberg-guitars.de