Ibanez heeft een nieuwe gitaar op de markt gebracht en dat is de Roadcore gitaar. Deze double cut-away heeft een klassiek, retro design maar ook met de moderne makkelijke bespeelbaarheid die je vandaag de dag van een gitaar mag verwachten.

De Roadcore heeft een hals van esdoornhout met een rond profiel met een zeer snelle response en je meteen een vertrouwd gevoel geeft. De Roadcore heeft een mahonie houten body die in combinatie met de speciaal voor deze gitaar ontworpen Core-Tone Pickups een warm en fel geluid voortbrengen.

Door de stabiliteit van de Tight-Tune brug kun je helemaal los gaan zonder dat de Roadcore zal ontstemmen.

 Meer informatie over de Ibanez Roadcore kun je vinden op de website van Ibanez en door de video hieronder te bekijken waarin Chris Miller van You And Me At Six over de Ibanez Roadcore vertelt.

Prijs: £ 289,- (enige prijs die tot nu toe bekend is is in euro’s ± 330,- euro)
Website: ibanez.co.jp/roadcore