De LD Systems MAUI 11 (Multiple Array User Intuitive) is een actief kolomsysteem met een ingebouwde 3-weg versterker. Het kolom-principe biedt een maximale spreiding en consistente klank. Of je nu vlak voor de speakers staat, of 10 meter verderop, het geluid is altijd in balans. Dankzij het plug-and-play ontwerp zet je hem in een mum van tijd op.

De subwoofer bevat twee 6,5″ speakers en levert 200 watt vermogen. De kolom, bovenop de subwoofer geplaatst, is opgebouwd uit acht 3″ speakers en en een 1″ hoorntweeter, met een totale spreiding van 120 graden. LD Systems heeft voor dit systeem gekozen voor een Class D versterkerunit met een LECC DSP voorzien van functies als compressor, limiter, equalizer en cross-over.

De LD Systems MAUI 11 is eigenlijk door iedereen, en voor iedere toepassing te gebruiken. Solisten, kleine muziekgroepen of mobiele dj’s, bedrijfspresentaties of conferenties, er is bijna geen toepassing te bedenken waarvoor de LD Systems MAUI 11 niet geschikt is.

Prijs: 729,- euro (vanaf november 2012)
Website: ld-systems.com/maui-11 / adamhall.com