Thuis gebruik ik gewoon een 9 Volt adapter en een Daisy Chain om mijn effectenpedalen van stroom te voorzien maar als je pedalen live wilt gebruiken wil je waarschijnlijk een iets meer betrouwbare stroombron om je effecten van stroom te voorzien.

Voodoo Lab en HardWire komen beide dezer dagen met een een nieuwe Power Blocks op de markt en hieronder kan je de specs van beide lezen.

Voodoo Lab Pedal Power 4×4
De Voodoo Lab Pedal Power 4×4 is een voeding die 4 effecten kan voeden die iets meer power nodig hebben (zoals  Strymon, Eventide, Line 6, Boss Twin pedalen, TC Electronic) én 4 standaard pedalen die normaal door 9 Volt batterijen gevoed worden. Dit maakt de Pedal Power 4×4 een ideale stroombron voor pedalboards. De Pedal Power 4×4 beschikt over 8 volledig geïsoleerde, gefiltreerde en gestabiliseerde outputs die ervoor en zorgt er voor dat je pedalen doodstil zijn en vrij van hoogfrequente ruis.

De in de USA met de hand gemaakte Voodoo Lab Pedal Power 4×4 beschikt over een interne thermometer die een geruisloze ventilator aanstuurt die de unit koel houdt zelfs onder de meest extreem warme omstandigheden.

Als de Voodoo Lab Pedal Power 4×4 zelf aangesloten wordt op een slechte stroombron levert hij schone en constante stroom aan je pedalen.

5 Jaar garantie

Prijs: $180,- (Nederlandse prijs was op moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend ****)
Website: voodoolab.com/pedalpower_4x4

Digitech HardWire V-10 Power Block
Het HardWire V-10 Power Block voedt geruisloos tot 10 van je favoriete DC aangedreven pedalen. Het V-10 Power Block heeft 10 volledig afgeschermde en configureerbare high current outputs en een afgeschermde ringkerntransformator en kan daarom brom en andere ruis gecreëerd door aardlussen en interferentie elimineren. Heb je pedalen die meer stroom nodig hebben dan kun je twee uitgangen samenvoegen om het gewenste hoeveelheid milliampère te krijgen. Op de HardWire V-10 Power Block krijg je 6 jaar garantie.

Prijs: $299,- (Nederlandse prijs was op moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend ****)
Website: digitech.com/v-10