Ik kom in mijn zoektochten over het internet naar nieuwe muziekinstrumenten en accessoires veel bedrijven tegen maar Correct Sound Custom is volgens mij de eerste Russische producent van muziekinstrumenten waar ik ooit iets over heb geschreven.

Hierboven zie je de BETA bass pre-amp van Correct Sound Custom en dat is een pedaal dat gebaseerd is op de SUNN Beta Bass versterker die vooral bekend was in de jaren 70/80. Het bijzondere van deze versterker was dat je d.m.v. de drive knop je basgeluid kon voorzien van een lekkere vette distortion.

Deze pedaal heeft twee kanalen met voor elk kanaal een aparte EQ. Je hebt voor beide kanalen de volgende knoppen tot je beschikking: Drive, Bass, Mid, Treb en Level en een master Volume om het volume te regelen van de complete pedaal. Het grappige is dat je buiten Channel A of B ook kan kiezen om beide kanalen tegelijk in te schakelen wat je nog meer mogelijkheden geeft om het geluid precies aan te passen naar je smaak.

Om het apparaat van stroom te voorzien heb je een 18 Volt/500mA adapter nodig en aangezien ik er minstens 100 heb maar geen een met deze specs zou ik die als ik jou was er maar meteen bij bestellen voor die $ 15,-.

Als je nu precies wilt weten wat de BETA bass pre-amp van Correct Sound Custom allemaal kan kijk dan even naar de 2 YouTube video’s hieronder. Bestellen kan vanaf ongeveer eind november 2012 want dan wordt de eerste serie geproduceerd.

Prijs: $ 345,- + $27,- verzendkosten (± 285,- euro)
Website: correctsoundcustom.com/beta_preamp