Heb je thuis af en toe de onbeheersbare behoefte om je skills achter The Wheels of Steel te laten zien en horen dan is het het overwegen waard om een op maat gemaakte DJ console van het Engelse bedrijf Bad Habits aan te schaffen.

Bad Habits heeft de inspiratie van deze console opgedaan door te kijken naar de setups in beroemde clubs in New York als Studio 54 en Paradise Garage waar DJs als Larry Levan en Nicky Siano plaatjes stonden te draaien. (Je snapt ik heb deze tekst rechtstreeks overgetypte van de website want ik heb geen idee wie Larry Levan en Nicky Siano waren en ook nog nooit van de Paradise Garage gehoord).

De console geeft je het idee dat je achter de draaitafels in een geweldige club staat terwijl je gewoon een beetje lauw-tof staat te doen in je eigen woonkamer. De console is verkrijgbaar in een 2 en 3 draaitafels versie met twee plekken voor 4u 19″ rekken aan de voorkant voor een mixer of effecten. Buiten de houtsoort die je hierboven ziet is de console verkrijgbaar in elke soort hout die je wilt en kan je de console precies helemaal laten maken naar jouw wensen.

Prijs: 862,- euro
Website: ln-cc.com