Na de EB Bass en de Midtown Standard is hier weer een nieuwe bas in het steeds groter wordende Gibson bass assortiment namelijk de Gibson Thunderbird Studio Non-Reverse Bass.

Toen Gibson de originele “Reverse-Bodied” Firebird gitaar en de Thunderbird bass lijn in 1965 veranderden in het “Non-Reverse” ontwerp – zo genoemd vanwege de meer traditionele, maar nog steeds baanbrekend, asymmetrische vorm van de body – ontstond er een hele nieuwe groep van fans.

De Gibson Thunderbird Studio Non-Reverse Bass heeft een mahonie houten body en is verkrijgbaar in twee afwerkingen (Vintage Sunburst en Pelham Blue), een mahonie houten hals met een comfortabel rond profiel, een rozenhouten fingerboard met acrylic dot inlays, Thunderbird Bass pickups in nek en brug positie, een verstelbare 3 punts brug en Grover bass tuners als stemmechanisme.

Prijs: 999,- euro
Website: gibson.com/Thunderbird-Studio-Non-Reverse-Bass