Het is nu wel heel simpel geworden om jezelf op de hoogte te houden van alle nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf PRS Guitars van Paul Reed Smith. Deze gitaar, basgitaar en versterker bouwen uit de USA biedt je namelijk vanaf nu de kans om gratis het Signature magazine met daarin al het nieuws van PRS Guitars te downloaden van de prsguitars.com website of uit iTunes zodat je het kan lezen op je iPod Touch, iPhone of iPad.

Het magazine (volume 3, issue 2) staat vol met PRS product nieuws, PRS product reviews, interviews met de artiesten als Neal Schon, Cody Kilby en John McLaughlin en een aantal specials over verschillende onderwerpen die met PRS guitars te maken hebben.

Het magazine kan je gratis downloaden op prsguitars.com/signature of via de Guitar World magazine’s iNewsstand in de iTunes  store of lezen via de website in Flash.