AmpliTube Custom Shop voor Mac en PC van IK Multimedia is al weer toe aan versie 3.9 en bij deze update zijn ook meteen een aantal amps en cabinets van Orange en Carvin toegevoegd.

Van Orange heb je nu ook nog de beschikking over de Orange OR50 amp, de Orange AD200 Bass Mark III amp, Orange Dual Terror amp en de Orange OBC410, OBC-115 Single 15” en de OBC-810 8×10” Bass Cabinets.

Van Carvin is nu de Carvin V3M guitar head amp beschikbaar en het bijbehorende Carvin 2×12 V3M cabinet.

Totaal bestaat de Custom Shop collectie nu uit 265 verschillende verschillende producten.

Heb je versie 3 van de AmpliTube Custom Shop gekocht dan kun je de update naar versie 3.9 gratis downloaden en krijg je dus gratis deze amps en cabinets. Heb je de gratis versie van AmpliTube 3 dan kan je de amps en cabinets ook los bestellen en dan kost de Carvin versterker 30 credits en alle Orange amps 20 credits en de cabinets kosten allemaal 5 credits per stuk. De credits variëren in prijs en kosten 14,99 euro als je er 20 koopt en 224,99 euro als je er 500 koopt.