Proel introduceert een nieuwe lijn betaalbare draadloze systemen, de Proel WM100 serie. De Proel WM100 is een serie VHF systemen, leverbaar in verschillende configuraties. Met de WM100 heb je als zanger, zangeres, instrumentalist of presentator maximale bewegingsvrijheid tijdens je optreden of presentatie.

Er is keuze uit een presentatiesysteem, microfoonsysteem en een WM100 KIT. De WM100 KIT bestaat uit een enkele ontvanger, een handmicrofoon, een beltpack, lavaliermicrofoon en instrumentmicrofoon. Op deze manier kan voor iedere gewenste toepassing de juiste combinatie worden samengesteld op basis van 1 systeem. (De zenders kunnen niet tegelijk op 1 ontvanger worden gebruikt).

Met de Proel WM100 draadloze systemen ben je op ieder podium zo vrij als een vogel!

Prijzen:
WM100H:
74,- euro (adviesprijs)
WM100M: 
74,- euro (adviesprijs)
WM100Kit: 
106,- euro (adviesprijs)
Importeur: heuff.nl
Website: proel.com/vhf-series