Fender heeft aangekondigd dat binnenkort de Tim Armstrong Deluxe Guitar binnenkort op de markt komt. De Tim Armstrong Deluxe is een 6 snarige gitaar die Fender samen heeft ontworpen met de oprichter van de band Rancid, Tim Amstrong.

De gitaar is er in een rechtshandige- en linkshandige versie en heeft een massief mahoniehouten top, een benen kam en topkam, dot inlays in de hals en een Fishman Neo-D soundhole pickup met de aansluiting voor het gitaar snoer in de bevestiging van de gitaarband. Ook bijzonder bij dit model zijn de uit 4 lagen opgebouwde slagplaat met schildpad schild (Tortoiseshell) motief, de handtekening van Tim Amstrong in het goud op de truss rod cover en een zwart geverfde headstock ingelegd met acryl.

Bij deze gitaar krijg je een mand met daar in gepreegd de tekst “Let’s Go” en een gitaarkoffer met goudkleurig bekleding.

(klik op de bovenstaande afbeelding om deze te vergroten)

Prijs: $449,99 (Nederlandse prijs was op moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend ****)
Website: fender.com/tim-armstrong-deluxe