Weer twee nieuwe 2 Nieuwe virtuele effecten voor de Digitech iStomp namelijk de Tone Boost en de Magic Fingers Vibrato.

De Tone Boost (0,79 euro) kan je gebruiken om je complete gitaargeluid een + 20dB boost te geven maar ook een specifieke frequentie (tussen 500hz en 3 kHz) een boost te geven. Zo kan je je gitaargeluid een midrange boost geven zoals Eric Clapton (500HZ) of een treble booster als Brian May gebruikt (3kHz).

De Magic Fingers Vibrato (0,79 euro) (hé, dat was mijn bijnaam op de HAVO…) heeft niet alleen een standaard vibrato in huis maar ook vibrato/panning en chorus effecten. Door aan de SPREAD knop te draaien kan je de modulatie veranderen van synchroon loopent in beide outputs naar van links naar rechts bewegend. Met de MIX knop kan je ook weer ‘droog’ signaal’ toevoegen en zo chorusing creëren.

Prijs: Beide introductieprijs van 0,79 euro
Website: digitech.com/tone-boost
Website: digitech.com/magic-fingers-vibrato