Het Zoom MG-50G MultiStomp pedaal is het eerste pedaal in zijn soort. Hij heeft de effectkracht van een multi-effectpedaal en de flexibiliteit van een amp-modeller in de behuizing van een stompbox pedaal.

Met 55 stompbox effecten en versterkermodellen, een eenvoudige bediening, chromatisch stemapparaat en verschillende voedingsmogelijkheden biedt de Zoom MG-50G eindeloze mogelijkheden is een super compact stompbox pedaal.

De opbouw van de Zoom MG-50G is heel eenvoudig. Onder de display zijn drie draaiknoppen geplaatst waarmee je alle functies van alle effecten die in de MG-50G zitten kunt bedienen. Je kunt in totaal zes effecten tegelijk gebruiken binnen de MG-50G en ze in elke willekeurige volgorde achter elkaar plaatsen.

Rondom de aan/uit schakelaar bevinden zich andere functieknoppen (cursor toetsen) waarmee je gemakkelijk door het menu kunt navigeren. Wil je live eenvoudig tussen verschillende effecten kunnen schakelen? Geen punt! Programmeer en aantal effecten of combinaties in het geheugen van de MG-50G en vervolgens kun je met de schakelaar tussen de door jou gekozen effecten schakelen. Zo kun je gemakkelijk live tussen een Cleane, heavy en Lead Solo klank schakelen!

De Zoom MG050G werkt op twee AA batterijen of via een los verkrijgbare adapter. Dankzij de USB aansluiting houdt je hem altijd up-to-date, firmware updates kunnen vanaf de Zoom website eenvoudig worden ingeladen.

Prijs: 99,- euro.
Website: zoom.co.jp/ms-50g