Ik weet niet hoe het me jullie is maar bij mij ligt het bedrag dat ik bereid ben om maximaal aan een gitaar uit te geven zo rond de 1.000 euro en ook dat heb ik maar één keer gedaan en dat was voor mijn zwarte Sterling Ray 34. Heb jij nou een veel groter budget tot je beschikking of hou je er, net als ik, van om heel lang naar mooie gitaren te kijken dan moet je echt even gaan kijken op de website van de Amerikaanse muziekwinkel Musicians Friend. Zij hebben sindskort namelijk een Private Reserve interactie gitaar catalogus op hun website staan met elektrische gitaren, akoestische gitaren en elektrische basgitaren.

In deze interactieve catalogus vindt je alleen maar hele bijzondere gitaren met een prijskaartje vanaf $2499,- (voor een Gibson ES-330L) tot $20.000,- (voor een Gretsch Guitars Custom Shop George Harrison Tribute Duo Jet Electric Guitar Black).

Er zijn elektrische gitaren van o.a. de merken Fender Custom Shop, Gibson Custom, Paul Reed Smith, Gretsch,Rickenbacker en EVH, basgitaren van Fender Custom Shop, Spector, Lakland, NS Design en Warwick en akoestische gitaren van Gibson, Martin & Co en Taylor.

Sommige gitaren hebben hun eigen pagina gekregen en op die pagina kan je dan extra veel informatie over dat instrument vinden. Zo kan je alle specs van deze gitaar vinden en de gitaar 360 graden rond laten draaien en dus van alle kanten bekijken. Ook kan je het bij die gitaar behorende echtheidscertificaat bekijken, kan je luisteren naar een geluidsopname van deze gitaar en kan je wallpapers in verschillende formaten downloaden en dat alles in een super mooi vormgegeven omgeving.

Prijs: Om te kijken gratis om te kopen moet je tussen de $2.499,- en de  $20.000,- meenemen.
Website: musiciansfriend.com/private-reserve-special-issue