Dit is de nieuwste hoofdtelefoon van Vestax de HMX-05. De HMX-05 heeft 40mm Dynamic transducer drivers die uitstekend de hoge frequenties kunnen laten horen maar ook makkelijk bas en sub-bass frequenties aankunnen. Vestax heeft ook veel moeite gedaan om het luisteren naar de HMX-05 zo comfortabel mogelijk te maken en heeft daarom de HMX-05 voorzien van uitermate comfortabele ear pads die ook nog eens je isoleren van de geluiden om je heen zodat je je makkelijk totaal kan focussen op je muziek.

De HMX-05 heeft een speciale platte aansluitkabel die voorkomt dat je kabel in de knop komt en bovendien is de kabel makkelijk los te maken van de hoofdtelefoon zodat mocht hij stuk zijn je ‘m makkelijk kan vervangen (de kabel dus niet de hoofdtelefoon…). Omdat de HMX-05 helemaal op te vouwen is kan je deze makkelijk opbergen in een DJ-tas om zo je deze hoofdtelefoon te beschermen tijdens het vervoer.

Prijs: Was tijdens het schrijven van dit artikel nog niet bekend
Website: vestax.com/HMX-05

Specs:
Driver type : Dynamic transducer

Driver diameter : 40mm
Max sound pressure level : 103dB/mW

Frequency response : 20Hz~20kHz

Impedance : 22 Ohm

Max input power : 100mW

Cable : 1.2m

Connector : 3,5mm mini stereo, gold-plated

Accessories : 6,3mm stereo plug adapter