Buizenversterker enthousiast en app maker Paco Pascual heeft een nieuwe app voor iOS apparaten op de markt gebracht. Na zijn Tube Amp Bias Calculator App (0,79 euro) die eerder al het levenslicht zag is hier de volgende app die interessant is voor mensen die veel bezig zijn met de technische kant van buizenversterkers namelijk de Tube Amps app.

In de Tube Amps app kan je de technische schema’s vinden van meer dan 800 verschillende buizenversterkers van de bekende merken als Fender, Dynacord, Gibson, HiWatt, Mesa Boogie, Music Man en Vox maar ook van minder bekende merken als Shobud, Sovtek, Sunn, Lifco en Kalamazoo.

Dus ben je een hobbiënde technicus of een technische hobbyist op het gebied van buizenversterkers met de Tube Amps app heb je altijd een betrouwbaar naslagwerk op zak.

De collectie schema’s in de Tube Amps app wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe schema’s buizenversterkers en is het mogelijk om de schema’s uit de app uit te printen.

Prijs: $ 5,99 / 4,99 euro
Website: itunes.apple.com/tube-amps