LD Systems presenteert de nieuwe generatie Stinger luidsprekers en voorziet ze van een geheel nieuw ontwerp. Naast hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding zijn deze luidsprekers voorzien van diverse belangrijke nieuwe details, specificaties en uiteraard een indrukwekkende geluidskwaliteit.

De LD Systems Stinger G2 luidsprekers zijn leverbaar met een 8″, 10″, 12″ en 15″ woofer en zijn allemaal voorzien van een hoge kwaliteit tweeter, ontwikkeld in samenwerking met BMS.

De actieve lijn Stinger luidsprekers is uitgevoerd met een Class D eindversterker, tweedelige toonregeling en een actief beveiligingscircuit. De standaard aanwezige vliegpunten maken ze zeer geschikt voor plaatsing in vaste geluidsinstallaties. Naast alle topspeakers is ook de subwoofer lijn vernieuwd. De nieuwe subwoofers worden leverbaar met een 12″ en 15″ luidspreker en zijn belastbaar tot een vermogen van 500 Watt. Voor alle luidsprekers is een nieuwe ‘Evolutive’ handgreep (zie foto onder dit artikel) ontwikkeld waardoor de speakers vanuit iedere posities eenvoudig zijn vast te pakken.

Prijzen:
LD Systems STINGER G² Series – 8″ PA Speaker passive: 199,- euro p/s
LD Systems STINGER G² Series – 10″ PA Speaker passive: 259,- euro p/s
LD Systems STINGER G² Series – 12″ PA Speaker passive: 329,- euro p/s
LD Systems STINGER G² Series – 15″ PA Speaker passive: 439,- euro p/s

Website: ld-systems.com/stinger-g2-series / adamhall.com